onsdag 26 december 2012

Likt en alkolist

Jag klarade av att hålla mig undan de där godiset som jag köpte till sambon, men jag tog lite godis när han inte såg och gömde för att äta senare. Likt en alkoholist som gömmer sprit. Jag vet att många säger att de är beroende av socker. Jag tänker väl att de är dem som dricker läsk, äter stora mängder, jag kan ha fel där. Hur som helst så kände jag mig så jävla dålig och dum så jag la tillbaka godiset i morse.

Dag 10, jag köpte med mig fyra sorters sockerfritt godis hem från vår tripp uppåt landet i dag. Jag lär väl fatta att fusk och genvägar är hinder. Detta är tredje dagen på rad där jag är besviken på mig själv. Vem är det jag försöker lura?...På`t igen ba`

Jag tänker inte slå på mig själv. Jag vet nu i allafall varför jag blir sugen på godis och det beror på att jag är uttråkad och sysslolös. På vardagar är det full rulle på jobbet och så även efter jobbet så jag har få lediga timmar att fundera på godis.

I morgon ska jag baka lchfbröd med mandel mjöl och sen ska jag ta mig en simtur i badhallen. Då det är vanlig dag i morgon hoppas jag på att det är relativt barnfritt. Barn har en förmåga att stå och stirra. Känner jag nå godissug på eftermiddagen tar jag mig till gymmet och roddmaskinen och är jag fortfarande sugen på godis på kvällen hoppas jag att en bok hjälper.

Eh, de där sockerfria godisarna, dom är laxerande har jag förstått. Nu har jag en jävla magknip, damnit!!

Hörs i morgon
/A

1 kommentar:

 1. Morrn tjejen.
  Hmmm sockersug. Vet att när tristessen kommer in i dagen så blir man sugen. Önskar att jag kunde hjälpa dig.
  kanske nått tips som funkar för mig är:
  Håll dig sysselsatt. Jag älskar musik så jag sitter o tankar låtar o kör in på mobilen..sen kilar jag ut en runda och lyssnar till den bra musiken. Lite motion o härlig musik gör susen.
  Jag tycker du e duktig som motionerar. Det gör inte jag. Mycket därför så fattar jag inte att jag rasade 10 kg på ca 5 mån?
  ett annat tips kanske? LÄS på nätet o lär dig Lchf det är mycket intressent. Ha Lchf som en del av din dag baka sortera massa olika mjöl i burkar o ha fint i skåpen, försök att fylla frysen med massa mat som är lätt att ta fram när du blir hubgrig. Ät en ostrulle istället för godis..brieost e gott på ett finncrips..KOKOSFETT i te/kaffe gör en mätt.
  HMM....tja vad mer?? jag brukar pyssla runt i hemmet med musik i örat hela tiden..men som sagt jag älskar bra dunk musik.
  Stressa inte det är inte alls bra för kropp o själ. unna dig en bra tidning (Lchf)
  Hoppas du blir av med ditt socker sug. HÅLL UT!
  Lovar en dag så blir du förvånad. Gå in på nätet o läs om ketos...det kanske hjälper att förstå att socker inte är bra alls.

  SvaraRadera