söndag 19 januari 2014

Jernvallen Multicenter

Jag kan avslöja en sak för er, om jag inte bloggar här betyder det att min motivation är som bortblåst. När jag skriver är jag motiverad och inspirerad och som ni ser så har jag inte bloggat så ofta på siståne och det är för att min smärta i mina hälsporrar och sen har jag lyckats att dragit på mig tinnitus. Maten har väl funkat sisådär, liksom allt annat i livet. Sisådär.

Men, på onsdag ska jag till Jernvallen Multicenter och träffa en sjukgymnast som kan detta med fötter så jag hoppas att jag åker därifrån med lite mer hopp, motivation och inspiration. Det behöver jag, verkligen. Det är åtta månader kvar till att jag påbörjar mitt stora mål, halvklassikern och till dess ska jag vara så pass frisk att jag klarar att springa halva Lidingöloppet 1,5mil.

Kosten, i och för sig, kosten har ju funkat, jag äter ungefär likadant nu som förut men en aningens för mycket samt att jag äter alldeles för mycket chocklad. Jag skulle behöva gå tillbaka till min första tid som lchf:are och äta strikt så att jag kommer på banan igen. Jag är inte på rätt spår nu, men det vet jag så det handlar bara om att bestämma mig. Plocka fram den där järnviljan och köra på.

Jag har börjat coacha en vän i lchf och han hade ingen erfarenhet innan och på bara några veckor han har gått ner 7kg och han jobbar på riktigt bra. Jag har även en tjejkompis som vill testa det för att se om hennes magproblem minskar/försvinner samt att jag har en arbetskollega som är nyfiken på lchf då han fått lite av ett hälsoproblem och då kan lchf-kost avhjälpa det och han vill testa det istället för medicin som läkaren skrev ut.

Fram tills på onsdag kommer jag att cykla på min motioncykel och simma och därefter får jag se vilken träning som passar bäst enligt sjukgymnasten. Dessutom har jag ätit choklad denna vecka så det räcker för ett år framöver så jag ska faktiskt sluta "unna" mig det.

Jag ska unna mig alla positiva hälsoeffekter strikt lchf ger mig.

Jag är glad att ni fortsätter att besöka mig trots att jag varit/är dålig på att skriva något nytt, jag hoppas att min motivation ökar snart :) Hur har Du det?

/A