söndag 27 januari 2013

6v -6kg

Dag 37, 38,  39 och 40, jag har haft en liten "down" period på att skriva. Jag har varit trött om kvällarna, jag har jobbat kväll, varit på en afterwork med teamet och ätit alldeles för lite! Då är det lätt att man tappar motivation och inspirationen. Det låter som att jag fuskat men det har inte :)

Jag har faktiskt gått ner 6kg på 6veckor och det är ju alldeles strålande. Nu saknar jag att ha någon dragkrok, någon att bolla alla känslor och tankar med. Någon som har gjort en radikal livsstilsförändring och hållt i den. Någon som förstår vad det är jag går igenom.

I veckan som kommer ska jag besöka gymmet att par gånger. Jag behöver ta tag i min trötthet, lägga mig tidigare och se till att det finns mat att äta hemma om dagarna. Veckan som varit har varit lite si och så. Liksom mitt humör. Jag har inte fyllt i shape-up på flera dagar, jag göt det om jag hat behovet och det har jag inte haft.

Nu ska jag läsa Matrevolutionen och vänta på att sambon kommer tillbaka från skidspåret så att vi kan åka och handla mat. Vid hörs i morgon :)
/A

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat, alldeles lysande ju. :-) Förstår vad du menar med behov av dragkrok, även jag saknar en sådan. Det känns ibland som att jag är alldeles ensam i min kamp trots alla bloggar om LCHF jag läser (hittade din för bara några dagar sedan). Började min kamp (för vilken gång i ordningen vet jag inte) för 11 veckor sedan och har hittills tappat 7-8 kilo. Har stått på en platå senaste veckorna och har svårt att komma under 90-strecket. Försöker vara strikt LCHF för jag mår ju så himla bra av det men jag faller dit på socker med jämna mellanrum (är sockerberoende). Men jag vet att det enda jag kan göra är att hålla ut och hålla mig till min matplan så kommer jag att springa ifrån denna platå förr eller senare. /Victoria

    SvaraRadera
  2. Ja 6 kilo på 6 veckor är ju alldeles lysande. Jag har följt din blogg nästan från dag ett och tycker att du har varit väldigt duktig. Jag känner precis som du att jag kan känna mig väldigt ensam ibland med att äta LCHF, jag har inga vänner som äter som jag och min man äter mat som jag äter men dricker både läsk och äter godis mm. Jag har ätit LCHF sedan början på december och har gått ner 7 kilo, känns bra att inte bara rasa ner i vikt för att sen gå tillbaka till gamla vanor och gå upp ännu mer, får gärna trappas ner lite långsammare då. Fortsätt att kämpa på :-)

    SvaraRadera