torsdag 3 januari 2013

Handlingsfällan

Jag har ett kontrollbehov över mat/handling, något som jag arbetar med. Jag föredrar att ha en färdig matsedel för veckan och då även en inköpslista, helst av allt ska den vara skriven utifrån den affär jag slå handla på, så att jag inte behöver gå fram och tillbaka mellan hyllorna.

Eftersom att denna vecka började på en onsdag så failade allt. Av någon anledning så "kunde" jag inte göra en lista denna vecka för att  den inte började på måndag. Jaja, ett halvstört beteende, jag vet. Då det inte finns någon matsedel, får jag vara påhittig efter jobbet och det går sådär. Som tur är har jag tack vare dietandet blivit ganska flexibel på vad jag äter.

Finns där ingenting speciellt att laga, kan jag alltid koka ägg och äta tonfisk göra omelette, steka ägg och bacon, och så vidare, för sånt finns alltid. Men idag blev en dålig dag.

Dag 19. Då jag haft en makalöst mentalt energikrävande dag på jobbet bestämde jag mig för att packa träningskläder på lunchen och åka direkt till gymmet för att rodda bort jobbtankar. Sagt och gjort. Det var en dålig ide för att när jag var klar på gymmet åkte jag för att handla lite färskost, oliver och annat som saknades hemma, och kom hem med en liten påse saltad rostat majs, samt en liten kartong med en blandning olika mörka chokladbitar i.
Handlingsfällan är när jag åker och handlar hungrig för att då är jag sugen på allt! Nu är det inte i värsta laget, chokladkartongen innehåller bitar som är 85% 70% kakao, men det är likt förbannat o
Onödigt! Jag är irriterad på mig själv att att jag inte kan vara logisk då och där. Ohwell, i morgon är en annan dag,

Nu ska jag kika vidare JVM- matchen (Sverige-Ryssland) som spelades idag och som vi spelade in. Jag tycker förövrigt att det är bra gjort att jag inte sett några resultat av misstag via facebook eller nyheter. En chokladbit ska jag äta också, sådetså!

Hörs i morgon,
/A

4 kommentarer:

 1. Gillar verkligen dina recept :)

  SvaraRadera
 2. Kasta majsen och göm undan chokladen alt kasta även chokladen! Inget som din kropp behöver.
  Ta med lite nötter i din träningsväska så slipper du gå och handla hungrig.
  /Christina

  SvaraRadera
 3. PS:Bra att du åkte till gymmet!
  /Christina

  SvaraRadera
 4. Jess, toppen! Jag gillar att laga mat :-) Anonym, tack för tipsen.

  SvaraRadera