torsdag 14 februari 2013

Glad alla hjärtans dag

Dag 57, när sambon plockade upp mig från jobbet fick jag en bukett tulpaner i handen. Himla rart av honom, jag köpte en stor chokladkaka, vit choklad som han gillar. Jag tycker att det är rart att man köper saker och bedyrar sin kärlek dagar som dessa.

Dock tycker jag att det är vardagskärleken är 100% mer rar. Den där kärleken som blir "osynlig" efter några år tillsammans. I morgon ska vi på bio och kika på A god day to die hard, och jag längtas. Det ska bli skönt att komma från tv-rutan.

Idag har jag prövat ett alternativ till choklad, jag vet att jag säger att man inte ska hitta alternativ, men fanken, jag kunde inte, inte köpa choklad och jag stod och valde mellan 90%-ig choklad och den på bilden nedan. Den är rätt god, om än lite mastigt :) För att se mer tips på alternativ lchf-kost kan ni kika på CarbZone- bra för den som äter "liberal lchf" :) Jag brukar kunna hitta deras produkter på ICA.

Dagens shape-up

Frukost: MBC
Lunch: gårdagens middag (köttfärsås med blomkål)
Middag: pepparbiff med beasås och en liten sallad.
Mellanmålet: Lowcarb chokladen. 


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Mycket inspirerande att läsa din blogg. Tänkte höra hur du får fram Skaldemansberäkningen ratio på ShapeUp. Jag hittar inte detta.
  Hälsningar Camilla

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad härligt att höra :-) Skaldemans ratio räknar jag ut själv, klipper och klistrar in en bild på bilden, lite nördig är jag. Jag delar fett med protein+kolhydrat och får fram Skaldemans ratio.

  Vänligen,
  Anneli

  SvaraRadera