söndag 21 april 2013

New in

Ny vikt och nya mått införda, för att se dem, vänligen titta i Menyn under "Vikt och mått" :-)

Det är rätt skönt att ha haft en skit vecka, det gör att man uppskattar sitt "go" ännu mer. Jag har en jäkla driv, något som jag först nu ser och uppskattar. Jag har gått från att gå på diet och motioner för att jag måste till att jag gör det för vill. I bland måste man vara göra! Ur det föds viljor :-)

Nu har jag hamnat i en städmood och jag är all over the place, sådär som min sambo blir stressad av, så det är väl tur att han inte är hemma då ;) Nu ska jag rulla undan vinterdäck, ladda en tvättmaskin och ta en svängom med hatobjektet dammsugaren.

Jag hoppas att du har en fin söndag och att du får en fantastisk vecka.

Höga berg och djupa dalar

Idag steg vi upp 08:30 här hemma och drack en koppp kaffe, snörade på oss gympadojorna och drog till Borg`s  idrottsanläggning. Det ska finnas olika motionsspår och andra stigar genom skogen.

Jag har inte kunnat/fått gå sedan förra hösten och ville testa att gå ett par kilometer för att se om det ens är möjligt eller om hälsporren skulle säga ifrån. Det gick, bättre än förväntan men inte helt tipptopp. På en del ställen var det så mycket snö att man trampade igenom och hade snö upptill knäna.

Vi tog oss 3km på en timme och det var verkligen njutningsbart. Att vandra omkring i skogen är verkligen en av favorit sakerna att vara för själen. Att min sambo har fått ett löparintresse skadar inte. Han liksom jag älskar att gå på upptäcktsfärd i skogen, allt för att hitta nya ställen att löpa på. Detta var precis vad jag behövde på att få mitt fokus efter skitveckan som varit.

I got the power!Ja, har man mer att ge kommer här tips om lite styrketräningsövningar, i spåret :-)