måndag 5 augusti 2013

Tusen tack Lchf

Tusen tack till lchf, till fett, till andra lchf: are. Miljoner med tack till alla underbara, peppande människor och tack till min läkare som vågade att sticka ut hakan och rekommendera mig lchf. Tack för att jag idag har gått ner så pass mycket att jag kan röra mig bättre, för att jag nu kan träna ordentligt och för att jag har orken till det. Tack för att jag får sova bättre, för att jag är mindre uppsvullen och för att mitt vidriga "hunger-humör" är borta.

Tack för att mitt kolesterolvärde blivit bättre, för att min hud är bättre och för att jag kan se mina fötter i stående position. Tack för att jag slipper göra en gastric bypass. Tusen tack till alla tuffa kämpar som så ödmjukt och öppet delar era mot- och medgångar, för alla som har kämpat och gladeligen delar med er av er själva och era "recept på framgång"

Tack till min sambo som så tåligt stod bredvid mitt beslut utan dömma, för att han har kämpat för- och med mig, för att tror på mig. Tack till familj och vänner som stöttat, peppat och anpassat sig för min skull.

Och mest av allt, tack till mig för att jag klarade av att gå emot mina egna principer, för att jag gav mig själv en första ärlig chans att hitta tillbaka till mig. Än är jag inte klar, men det är 3 kilo kvar tills att jag är halvvägs till -50kg och det har jag klarat av på mindre än 8månader.
Tack ♥

2 kommentarer:

  1. Hej! Googlade runt på mattips och hittade hit här... döm av min förvåning när jag läser om "mig själv" i dina texter... Ligger fnv på 94kg och ska ner 30kg, började på 102 och gjorde stopp vid 96, och är nu- efter två veckor 2kg lättare. Blev mjukstart men känner efter att ha läst lite på din sida att motivationen börjar smyga sig på ordentligt! Tack!<3 och sååå bra jobbat av dej!! Du har nyss fått en ny läsare:) /Emily

    SvaraRadera
  2. Hej Anonym, vad kul att du hittade hit och vad duktig du har varit! :) Jag ska bli mr aktiv här i bloggen. Tack för inspirationen och kram! /Anneli

    SvaraRadera