måndag 4 februari 2013

Sound City

H*n: Vad blev det för lunch för dig?
Jag: Fläskfilésallad, utan sallad med skinka & vitlöksås
H*n: Utan sallad? När ska du börja äta normalt igen?
Jag: tänkte "när Du slutar att äta" men frågade "vad åt du du själv?"

På så viss slapp jag dumheten, vadå "äta normalt?!' Så nu ett par månader på diet, så ska jag vara klar? Löjligt! Jag vill inte återgå till pizza, godis, trött, hängig, uppblåst mage och viktuppgång. Nevah!

Dag 46 och 47, jag sov riktigt dåligt i natt med skumma drömmar, som jag ifrågasatte om det var drömmar väl i drömmen, som jag lyckades hamna tillbaka till varje gång jag tvingat mig själv att vakna och svårt att somna dessutom. Jag låg och var hög på livet, på lycka som höll mig vaken och jag låg och smålog tills att jag tillslut somnade.

Gäääsp! Jag har bloggat i min "vanliga" blogg: http://www.asoderlund.se/blogg/post/dream_big - jag försöker att ge mina kollegor och bekanta som tror att lchf är en "fas" :) Det finns alltid folk, som inte förstår, som inte vill förstå och som går på med förutfattade meningar. Det är tur att jag är så stark och kan stå emot dumhet för det finns gott om sådant.

Nu ska jag fortsätta kika på Sound city - fylla mitt hårdrockshjärta med lite äkta kärlek.

Nighty night \m/

1 kommentar:

  1. Ja det är jobbigt det där med att måsta försvara sin livsstil. Ö-läkaren på mitt jobb förfasar sig över mina matvanor och tror jag ska dö...Jaa jag dör om jag fortsätter att äta som han. Vi är ju alla olika. Är också inne i en fas av massor av drömmar och känner en obeskrivlig lycko känsla i hela kroppen. För första gången i mitt vuxna liv så kämpar jag inte som en galning för att svälta bort några gram, dom rinner av endå. Ps..kunde inte låta bli att väga mej i morse, 99,5 så då va det väll bara att snöra på sig skona och sätta i gång..Hmmmmf, Jag börjar i morgon. Ha det så bra lilla Rockers:)

    SvaraRadera