tisdag 15 oktober 2013

Hoho, omställningsbesvären?

Veckans mat hittills, 

Måndag: 
Frukos: 1 halv kycklingfilé + gräddig sås 
Lunch: Ett halvt paket bacon & tvcå ägg= bäggconröra
Middag 1,5 köttfärsbiff, 2msk bearnaiesås & lite gurka & lite röd paprika

Idag,
Frukost, 1 köttfärsbiff & två kokta ägg
Lunch:  1,5 köttfärsbiff, 2msk grädde +  lite gurka & lite röd paprika 
Middag: Kycklingröra (ca 1filé & Ingefära/chili creme fraiche+ grädde) + 25g osaltat smör samt finhackad gurka.

Jag borde få omställningsbesvär, men det har jag inte, än. När jag började att äta lchf, första gången fick jag det. Huvudvärk, dålig sömn, kramper i benen, förstoppning och sen blev jag helt makalöst trött, hela tiden. Å andra sidan, så har jag haft nästan alla dom besvären innan jag började äta lchf nu igen så kroppen kanske bara är tacksam att jag äter kost som jag mår bra med. 

Omställningsbesvären kanske kommer men eftersom att dom i sådana fall går över på 1-2veckor så är det lungt! Jag tycker att dock att jag blir hungrig bara någon timme efter att jag ätit och så var det sist med, men då har jag magkatarr som är roten till de onda. Så, jag tror faktiskt att jag bara kommer att må bättre nu.

Jag känner mig redan lite mer motiverad och det har nog att jag har bestämt mig igen och håller fast vid mitt beslut. Helt plötsligt känner jag inget sötsug längre. Mitt blodsocker är definitivt stabilare och det känns nog som att min paus från lchf inte gjorde så stor skada fysiskt. Det är väl fantastiskt vad kroppen förlåter snabbt. Lchf och jag kommer nog att hålla handen bra länge framöver :) 

Nu ska jag krypa ner i soffan och kika på lite serier- förmodligen somna, som vanligt. Innan jag avslutar vill jag dela med mig av en bild jag tog på min promenad/jogg i eftermiddags.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar