måndag 24 december 2012

Ingen julgröt

Den enda jultradition jag har haft är julgröten och skinkmackan på julaftonsmorgon och den bröt jag idag och gjorde ostplättar som jag åt tillsammans med rödbetssallad,  prinskorv, köttbullar och annan korv. Lite tråkigt är det ju, men det känns ändå okej.

Dag 8, en vecka på diet och resultaten är som jag tidigare nämnt, -2,5kg. Vågen har stått still de senaste dagarna, däremot upptäckte jag att jag kunde knäppa en av mina jackor utan att behöva dra upp den ovan för höften. Alltså har jag minskat över stjärten.

Igår drack jag en liten kopp Blossa lättglögg och illamående blev jag. Jag vet inte om det var sötman i den eller vad det var, men jag var nära att kräkas vid ett tillfälle. Det har troligtvis inte med sockret att göra, men jag tog det som att sådant socker är inte välkommet i min kropp längre.

Nu ligger mina katter och min sambo och tar en liten tupplur, undra om jag ska göra det också. Så blir det nog :)

Hörs sen.

2 kommentarer:

 1. Dag 8....
  lovar att om nån vecka så rasar du ett halvkilo i veckan om du e strikt. Det som hjälpte mig var kokosfett i kaffet. Dricker jag fortfarande varje dag o på jobb.
  När man läser din blogg så känner man igen sig i ditt mående. Jag blir i dag fortfarande illamående om jag äter nått som är för sött. Men om det e samvetet eller nått som spökar det vet jag ej...........Jag e glasstokig så i julklapp fick jag en glassmaskin. I morrn ska jag prova att göra LCHF glass..nu är jag på nätet o letar bra recept.
  PS. länkar till min gamla blogg. Jag ska försöka återuppta den. MEN har ny Email adress o glömt lösen så jag vet ej hur jag ska gå till väga??......ska maila till dem om hjälp. Vill inte starta ny efter så många år. en blogg är en dagbok ju. MÅ bra...och HEJJA DIG.
  MVH Susanne

  SvaraRadera
 2. Hojta till om du hittar nå bra glassrecept! :) Jag hoppas att du får fram uppgifterna till din gamla blogg./A

  SvaraRadera