onsdag 20 mars 2013

100 inlägg -10kg snart

Detta blir inlägg 100, yay :-) Jag har 0,5kg kvar att nå ett av mina lite större delmål och det var 10kg minus innan jag och min sambo firar 5år tillsammans. Det gör vid om 5dagar :) Jag ska nå det!

Vi åker till Stockholm på lördag och ska bo på hotell en natt. På söndagen ska han springa premiärmilen och efter det åker vi hem. Finns det någon kanske vill rekommendera oss en bra restaurang som erbjuder en meny som även är lchf-vänlig?

Nästa delmål är 13kg, för att då väger jag precis 99kg, alltså tvåsiffrigt, under 100. Jag har ingen brådska dock även om min förhoppning är att jag ska ha gått ner dessa innan sista juni, precis innan jag går på semester.

Jag har funderade precis i början av min resa över vad min belöning för att jag når första delmål ska vara och kom överens med mig själv i det tysta att jag ska sluta röka. Och nu, när jag närmar mig målet, känner jag mig nervös för belöningen. Jag hade inte i min vildaste fantasi kunnat föreställa mig att det skulle gå så snabbt. Huvudet hänger inte riktigt med :)

1 kommentar:

  1. Heja! Kämpa på! Som du skrev..ingen annan än en själv kan påverka detta=D/V

    SvaraRadera