tisdag 5 mars 2013

Att vara full är bara tragiskt

Dag 72, jobbfest, 10.000:- skulle ätas och drickas upp av 21st. Jag drack flera glas vitt vin, så många att jag faktiskt blev full. Jag kom hem kl 00 och sov på soffan så att jag hade nära till toa, illamåendet var ett faktum. Det är mer än ett halvår sist som jag blev full.

Dag 73, upp klockan 09 då avfärd till Mora (vasaloppet) skulle ske kl 09:45, jag kokade ett gäng ägg och packade salami, ost, majonäs som jag kunde ha och äta på under dagen. Vid kom till Mora strax innan 13, och kom hem strax innan 22.

Friskluft hela dagen var förvisso skönt, men jag var bakis och åt thaimat till lunch och en Delifresh-burgare med pommes och varm  ost till middag. Japp, helgen innehöll en drös med kolhydrater och dåligt omdöme.

Dag 74 & 75, feber och värk hela kroppen. Jag trodde att jag kunde jobba idag, men efter att jag klätt på mig, borstat tänder och gjort kaffe insåg jag att det inte skulle gå. Både jag och sambo är hemma. Jag har huvudvärken from hell...

Angående helgen och all alkohol och slarv med mat, jag slår inte ner mig själv allt för hårt, jag är tillbaka på banan igen. Jag har gått upp 2,5kg- bundit vätska. Jag har fram till i söndags känt mig tråkig som aldrig går ut, blir aldrig full, jag gör inte så mycket mer än att träna, läsa/lära och skriva om kost-och hälsa. Och vet ni, det är helt okej.

Supa sig full, vara på krogen, vara bakis och äta flott är verkligen ingenting jag saknar och det gör mig inte ett dugg roligare, bara tragisk. Det är 100% tuffare, roligare att leva hälsosamt! Så är det, nu ska jag lägga mig omkull i soffan och fortsätta glo på TV.

Från i lördags innan festen,
1 kommentar:

  1. Så sant! Kan bara instämma. Hälsa å välmående utan alkohol=)/V

    SvaraRadera